Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Сланина с Подправки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Сланина с Подправки

Марината за Сланина с Подправки

Открий всички 12 подбрани съвети относно марината за сланина с подправки в Gotvach.bg.
Паприкована сланинаПаприкована сланинаПаприкованата сланина е много вкусна....
Осолена паприкована сланинаОсолена паприкована сланина
Отгоре покриваме отново със солта, така че да се покрие самата сланина. Редим отново сланина и сол и така докато свърши сланината....
Маринована сланинаМаринована сланина
4
След това вземете три компотени буркана и хубаво натъпчете във всеки парчета сланина. Важно е да са много плътно напълнени....
Маринована сланина с бахарМаринована сланина с бахар
Кутията с мариновата сланина се затваря с капак и се съхранява в хладилника или на хладно място. След една седмица може да се консумира....
Маринована сланина в буркани ОмнияМаринована сланина в буркани Омния
Маринованата сланина в буркани Омния е много вкусна....
Хайдушко мезе от сланина с подправки по стара рецептаХайдушко мезе от сланина с подправки по стара рецепта
С дебел конец пронижете паприкованата сланина. Увийте парчето в тензух, за да не се ронят подправките, и го закачете да съхне....
Сланина с чесън и подправкиСланина с чесън и подправки
2
Поднасяме нашата сланина с чесън и подправки с хубаво студено питие....
Руло от сланина с подправкиРуло от сланина с подправки
1
Овалваме в подправките и увиваме във фолио. Прибираме на студено в хладилника. Сервира се нарязана на тънки парчета с препечени филийки хляб....
Маринована тиква с подправки в бурканиМаринована тиква с подправки в буркани
Маринованата тиква се съхранява в хладилник 1 месец....
Пушена сланинаПушена сланина
3
Готовата пушена сланина продължавайте да съхранявате на проветриво място....
Вкусна сланинаВкусна сланина
Вкусната сланина е готова....
Наложена сланинаНаложена сланина
1
Отгоре се поставя още един ред сланина и така се редува до изчерпване на продуктите....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: