Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринована Херинга
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Маринованата херинга се отцежда и се реже на парченца с големината на останалите нарязани съставки. така нарежете и отцедените краставички....

Разпределя се отгоре маринованата херинга, нарязаните обезкостени маслини и магданоза....

Върху тях се нарежда парчета маринована риба, следват кисели краставички, червено цвекло и намазваме с майонеза....

Херингата се нарязва и се запържва в малко олио. Рибата се отстранява от тигана.
В същото олио се запържва лукът. Оставя се да се задуши....

Филетата от херинга (800 гр.) нареждам в тавичка със зехтин. Отделно в купа правя соса....

3
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: