Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мешана Солена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Солена туршия от зелени домати и сиврияПретакайте туршията през 1-2 дни в продължение на 10 дни. След това съхранявайте на хладно....
3
Мешана туршия с карфиол
След 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Мешана Туршия в Буркани
Измиваме зеленчуците добре и нарязваме морковите на колелца, а всичко останало на дребно.
В голям съд ги смесваме, разбъркваме и напълваме в буркани...
Чорбаджийска мешана туршия
След 3-5 дни започнете да претакате туршията - през ден, 10-12 пъти. Съхранявайте на хладно....
Мешана селска туршия от стария тефтер
Съвет: Ако приготвяте туршията в бидон, претакването е лесно, когато поставите малък маркуч, достигащ дъното на бидона....
Мешана туршия с гулия и зелени домати
След като стане туршията, я слагаме на студено място в мазата....
Туршия с бамяИзплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.
Поставете...
1
Туршия с гулия
Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината.
Затваря се с капачка и оставяме на хладно да втаса....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: