Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мешана Солена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мешана Солена Туршия

Мешана Солена Туршия

Разгледай всички 22 избрани предложения за мешана солена туршия в Gotvach.bg.
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Солена туршия от зелени домати и сиврияСолена туршия от зелени домати и сиврия
3
Претакайте туршията през 1-2 дни в продължение на 10 дни. След това съхранявайте на хладно....
Мешана туршия с карфиолМешана туршия с карфиол
След 10 дни туршията е готова за консумация. Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Мешана Туршия в БурканиМешана Туршия в Буркани
Измиваме зеленчуците добре и нарязваме морковите на колелца, а всичко останало на дребно. В голям съд ги смесваме, разбъркваме и напълваме в буркани...
Мешана туршияМешана туршия
6
След 1 месец мешаната туршия е готова за консумация....
Чорбаджийска мешана туршияЧорбаджийска мешана туршия
След 3-5 дни започнете да претакате туршията - през ден, 10-12 пъти. Съхранявайте на хладно....
Маринована мешана туршияМаринована мешана туршия
След около 3 седмици туршията е готова....
Мешана селска туршия от стария тефтерМешана селска туршия от стария тефтер
Съвет: Ако приготвяте туршията в бидон, претакването е лесно, когато поставите малък маркуч, достигащ дъното на бидона....
Мешана туршия с гулия и зелени доматиМешана туршия с гулия и зелени домати
След като стане туршията, я слагаме на студено място в мазата....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Изплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете...
Туршия с броколиТуршия с броколи
Оставете туршията на хладно място....
Туршия с гулияТуршия с гулия
Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината. Затваря се с капачка и оставяме на хладно да втаса....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: