Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновенна Мешана Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мешана туршия с карфиолСлед 10 дни туршията е готова за консумация.
Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Мешана Туршия в Буркани
Измиваме зеленчуците добре и нарязваме морковите на колелца, а всичко останало на дребно.
В голям съд ги смесваме, разбъркваме и напълваме в буркани...
Мешана туршия с гулия и зелени домати
След като стане туршията, я слагаме на студено място в мазата....
Чорбаджийска мешана туршия
След 3-5 дни започнете да претакате туршията - през ден, 10-12 пъти. Съхранявайте на хладно....
Мешана селска туршия от стария тефтер
Съвет: Ако приготвяте туршията в бидон, претакването е лесно, когато поставите малък маркуч, достигащ дъното на бидона....
Туршия с бамяИзплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.
Поставете...
1
Туршия с гулия
Отгоре се поставят още клонки целина и заливаме туршията с марината.
Затваря се с капачка и оставяме на хладно да втаса....
Селска туршия с камби
Туршията се съхранява на сухо и хладно място.
Селската туршия с камби е готова....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: