Gotvach.bg»Избрани Колекции»Наденица на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Наденицата се срязва през средата на две половинки и се запича на тиган или на скара от двете страни....

Месото се нарязва на парчета и се изпича на скара.
Маслото се загрява и в него се задушават нарязаният праз и пасираните домати....

Сервираме в чиния, като поставяме от яхнията и отгоре слагаме наденицата.
Боб яхнията с македонска наденица на скара е много вкусна....

Поднасяме ципура на скара с билки с гарнитура от картофи или пожелание според вкуса....

Приготвяме марината с оцета, олиото и пасирания чесън, солта и черния пипер.
Почистваме гъбите, отстраняваме пънчетата им и ги поливаме с марината...

Загряваме си скарата. Намазваме си всяка от рибите със зехтин и слагаме на горещата скара да се пече. Печем рибите от двете страни....

Намазняваме скарата с парченцето масло и изпичаме от двете страни предварително почистената и нарязана на едро риба....

Намазваме всички зеленчуци със зехтин, посоляваме ги и ги печем върху загрята скара или грил тиган....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: