Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушене на Наденици
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Надениците се сушат 5-6 дни в хладно и проветриво помещение при температура не по-висока от 15 градуса....

1

1

Надениците се срещат в различни разновидности - сурови, пушени, сушени....

Надениците са традиционни за българската кухня. Домашните наденици се приготвят през есента и зимата....

Накълцана свинска наденица, пържена до хрупкава коричка, може да се дегустира в цяла Германия....

Егидата на вегетарианците се притесняват и от факта, че в 10% от немесните наденици всъщност има месо....

Става дума за кебапчета, кюфтета и наденица с търговска марка ЕТ Дари, произведени в периода 8-22 юли....

През септември миналата година той поръчал двадесет килограма наденица Луканка Чумерна....

Разлютилите се месоядци започнали да замерят вегани с наденици и други колбаси, за да покажат крайното си несъгласие с начина им на хранене....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: