Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Лионска Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Разрязвате лионската наденица през средата по дължина, но без да я прерязвате до края....

Гответе още 5 мин - до омекване на доматите. Върнете наденицата, разбъркайте хубаво и гответе още 2 -3 мин.
Наденицата с пепероната е готова....

След като извадите наденицата, я пресовайте между 2 дъски с тежест. След това я окачете да съхне на проветриво и сухо място....

След това изливаме водата от тигана и оставяме само наденицата, като връщаме обратно на котлона....

Прехвърлете ги в купа със студена вода, за да се стопира готвенето и продължете с останалите яйца....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: