Gotvach.bg»Избрани Колекции»Палачинки на сач
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки от тиквички и картофи на сачТрябва да се получи смес с гъстотата на тесто за палачинки....
Комитски сачСачът се загрява и намазва с парче сланина. Месата се нарязват на много ситни хапки.
Първо в сача се поставя телешкото месо и се запържва.
Последователно...
3
Вегетариански сачПочистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите.
Разбърквайте...
3
Постен СачПочистете зеленчуците и печурките и ги нарежете на филийки, лентички, резенчета. Отделете доматените парченца, които ще поставите направо върху сача...
1
Калугерски сач
Филето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган.
Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук....
Мешан сачВсички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и изпържете...
2
Хайдушки сач
Пилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час.
Свинското...
Пилешки сач
Намажете сача обилно с олио и го сложете да се загрее. Нарежете пилешкото на парчета, чушките - на ленти, лука и морковите - на колелца или полумесеци...
Летен сач
Смесете лимоновия сок с малко олио и добре разбийте. Посолете пилешкото месо, поръсете го с черен пипер и го намажете с лимонения дресинг. След 10...
Добруджански сачКато за начало нарязваме пилешкото и свинското месо на средни парчета, поставяме го в предварително приготвената марината (соев сос, олио, сол, черен...
3
Комбиниран сач
Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки.
Сложете сача на котлон, сипете малко...
Сач на огън
Пилешкото и свинското месо се нарязват на средно големи парчета. Чушките се измиват и почистват. Нарязват се на лентички. Морковите се измиват. Нарязват...
Рейтинг
3
Общо гласували: 5
50
42
31
22
10
Дай твоята оценка: