Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Конско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от Конско

Пастърма от Конско

Прегледай всички 12 авторски предложения относно пастърма от конско в Gotvach.bg.
Конска пастърмаКонска пастърмаПровесете ги на проветриво място, за да се суши пастърмата за около 2-3 седмици. Конската пастърма е готова....
Домашна пастърма от конскоДомашна пастърма от конско
1
Съхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник). Домашната пастърма от конско е готова....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Пържени кюфтенца от конско и свинско месоПържени кюфтенца от конско и свинско месо
Конското и свинското месо се смилат на машинка и се смесват....
Домашен суджук от конско и свинско месоДомашен суджук от конско и свинско месо
Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо....
ПастърмаПастърма
30
След 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
Козунак с коняк и стафидиКозунак с коняк и стафиди
Вкусния козунак с коняк и стафиди е готов....
Бонбони с коняк и лешнициБонбони с коняк и лешници
Лешниците се запичат на сух тиган и се смилат. Сусамът се запържва на сух тиган до златисто, като се бърка непрекъснато. Медът и маслото се разтопяват...
Задушено свинско с коняк и подправкиЗадушено свинско с коняк и подправки
Задушеното свинско с коняк и подправки е готово....
Пилешки пържоли с коняк и портокалПилешки пържоли с коняк и портокал
Пилешките пържоли с коняк и портокал са готови....
Коктейл с коняк и черешов сокКоктейл с коняк и черешов сок
Коктейлът с коняк и черешов сок е готов....
Френски сладкиш с коняк и черешиФренски сладкиш с коняк и череши
Черешите се почистват от костилките. Брашното се пресява. Маслото се разбива със захарта до кремообразна смес. Добавят се два жълтъка и две цели яйца...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: