Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастърма от Конско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Конска пастърмаПровесете ги на проветриво място, за да се суши пастърмата за около 2-3 седмици.
Конската пастърма е готова....
Домашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник).
Домашната пастърма от конско е готова....
1
Пържени кюфтенца от конско и свинско месо
Конското и свинското месо се смилат на машинка и се смесват....
Домашен суджук от конско и свинско месо
Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо....
ПастърмаСлед 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
31
Бонбони с коняк и лешници
Лешниците се запичат на сух тиган и се смилат. Сусамът се запържва на сух тиган до златисто, като се бърка непрекъснато.
Медът и маслото се разтопяват...
Шоколадов сладкиш с коняк и череши
Сега трябва да прецедим черешите, а коняка да добавим към сместа за сладкиша. Разбърква се финално....
Греяно вино с коняк по немски
Виното се кипва със захарта, канелата и карамфила.
Оставя се да престои 10-15 минути, прецежда се, добавя се конякът и се разлива в предварително...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: