Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф с Месо

Пилаф с Месо

Открий всички 12 авторски предложения за пилаф с месо в Gotvach.bg.
Пилаф с месоПилаф с месоНарязваме месото на тънки парчета, като отстраняваме мазнината. Нарязваме фино джинджифила, лютата чушка и лука. Сваряваме ориза с гореща вода...
Пилаф с патешко месоПилаф с патешко месо
Оставете готовото магре да отпочине за малко, а мазнината от тигана запазете за пилафа....
Пилаф със свинско месоПилаф със свинско месо
Почистете и измийте ориза много добре, като го търкате между дланите си в няколко води до чиста кристална вода. Залейте го със студена и леко подсолена...
Пилаф с овнешко месоПилаф с овнешко месо
Изпържете нарязаното на кубчета месо, прибавете настърганите моркови и нарязания лук. Изпържете. Прибавете доматеното пюре, 700 мл вода, черен...
ПилафПилаф
Разтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето. След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме...
Аджем пилафАджем пилаф
Готвим аджем пилафа на тих огън до готовност при често бъркане, да не загори....
Арменски пилафАрменски пилаф
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
Киноа пилафКиноа пилаф
Нарязваме на ситно лука и моркова и ги задушаваме за няколко минути с олиото и малко водичка. По желание може да ги оставим да се позапържат за още...
Бухара пилафБухара пилаф
Бухара пилафът е много вкусен. Източник: 24 kitchen Master Chef Максут Ашкар...
Пилешки пилафПилешки пилаф
1
Нарязваме предварително свареното пилешко месо на тънки лентички. Запържваме го за кратко в сгорещеното масло. Когато се зачерви добавяме и ситно...
Ориз пилафОриз пилаф
2
Бъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....
Бърз пилафБърз пилаф
Загрейте 2 с.л. от олио и изпържете лука със захарта до покафеняване. Добавете подправките и дафиновите листа и гответе още 1-2 минути. Прибавете...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: