Gotvach.bg»Избрани Колекции»Плата с Топли Предястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сварявам макароните и отцеждам добре, прибавям краставичките с пушените гърди и маслините /всичко накълцано на дребно/.
Настъргвам кашкавала на...

Семките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото...

Обелваме морковите, нарязваме ги на едро и ги сваряваме до леко омекване. Отцеждаме ги.
Нарязваме калмарите на парченца. Сипваме ги в тефлонова...

Октоподът се измива добре.
В подходяща тенджера загряваме вода с дафиновия лист, черния пипер и малко сол.
Преди да заври водата, пускаме октопода...

Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни.
Същото направете и с доматите, като тях...

Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...

Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...

На дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло...

Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...

Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа.
Прибавя се...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: