Gotvach.bg»Избрани Колекции»Празеник с Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПразеникЗамесете ронливо тесто от брашното, размекнатото масло, солта и разбитото яйце. Оставете тестото за 20-30 минути в хладилника....
Домашноточен Празеник
Замесваме меко тесто. След като сме замесили хубаво тестото, топката я оставяме на страна да повтаса на топло, покрито....
Бахчевански празеникНарязваме на колелца праза и го задушаваме в олио, докато започне да се пържи. Добавяме домати, черен и червен пипер. Натрошаваме сирене.
Обръщаме...
3
Тесто с грис
Доомесете тестото с още малко брашно и го оставете да втаса за около 40 минути на топло....
Тесто с яйцаСмесват се продуктите и се бърка докато тестото набухне, след това се оставя да втаса....
1
Класически Добруджански Празеник
Пече се празеникът на 180 градуса без вентилатор за около 45 минути.
Добруджанският празеник върви чудесно с чаша зелева чорба....
Празеник с кайма
Тестото го късаме на топчета и го точим на тънко. Прибавяме каймата и праза, завиваме на руло и редим в намазнена тава....
Празеник от бабаСлед това слагаме второто разточено тесто върху плънката. Празеникът се пече в незагрята фурна на 200 градуса....
3
Универсално тесто в хлебопекарнаПуска се програма за тесто. При мен е 90 минути.
Тестото може да се ползва за пици, закуски, питки, хляб и т.н....
4
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: