Gotvach.bg»Избрани Колекции»Разтегливо Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разтегливо Тесто

Разтегливо Тесто

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за разтегливо тесто в Gotvach.bg.
Как се прави разтегливо тесто?Как се прави разтегливо тесто?
С такова разтегливо тесто ще постигнете каквото желаете като форми и елементи на вашите печива!...
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тестопоне 20 мин, защото то няма да набъбне; - При приготвянето на пити месете тестото по-продължително време, но не и при приготвянето на тесто...
Как да съхраним тестоКак да съхраним тесто
След размразяването на тестото то се използва като най-обикновено прясно тесто. Във фризера то се съхранява около половин година....
Идеалната консистенция на кексовото тестоИдеалната консистенция на кексовото тесто
Кексовото тесто може да бъде обикновено пандишпаново тесто или маслено тесто....
Учени: Готовото тесто е вредноУчени: Готовото тесто е вредно
3
Изследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото тесто, което се продава в магазините, може да...
Как да приготвим бисквитено тесто?Как да приготвим бисквитено тесто?
2
Ето защо тук ще Ви предложим 3 варианта за бисквитено тесто, сред които можете сами да изберете най-подходящия за Вас: Обикновено бисквитено тесто...
Как се прави захарно тестоКак се прави захарно тесто
5
Охладеното тесто се замесва с малко брашно, като по време на месенето се добавя малко по малко и захарта, докато в един момент тестото не поеме цялото...
Как се прави маслено тестоКак се прави маслено тесто
Следва хубаво да омесите тестото и да го сложите в хладилник за половин час. Масленото тесто може да бъде приготвено с мас или с масло....
Замразяване и размразяване на тестоЗамразяване и размразяване на тесто
1
Преди да сложите тестото във фризера, добре го омесете....
Да си направим парено тестоДа си направим парено тесто
Още от самото му наименование става ясно, че това тесто се получава чрез запарване на тестото....
Как се меси гладко тесто?Как се меси гладко тесто?
Продължете да сгъвате тестото наполовина и да го натискате добре напред, докато тестото стане леко пружиниращо....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: