Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Шпроти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържена хамсия и цаца по бургаскиПържи в дълбок тиган с олио на 4.5 от 6-та степен до лек загар на пържената хамсия и цаца по бургаски....
Мариновани шпроти
След това маринованите шпроти могат да се консумират. Отлично мезе са за водка или ракия....
Шпроти на фурнаОсолете предварително почистените и добре измити шпроти обилно със сол и оставете така за 1 час....
1
Хамсия в ябълкова маринатаГотовата хамсия ще побелее и загуби прозрачността вследствие на солта и оцета....
2
Хамсия на фурна
Почистете рибата под силна струя студена вода. Отстранете главите и вътрешностите на рибките и ги посолете.
Подредете осолените рибки в предварително...
Маринована хамсия по средиземноморски
Така хамсията може да издържи до 2-3 седмици в хладилника и да разполагате със свежо мезе по всяко време....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: