Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържоли с Гъби в Бира в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печем свинските пържоли с гъби в гювеч на фурна в студена фурна на 220 градуса в първите 30 минути, след което намаляваме на 180 градуса до готовност...

Гъбите се нарязват на едро, а лукът-на шайби.
В намаслен гювеч се реди както от пържолите, така и от другите продукти....

След като пържолите са отвърнали (с целия сос от вино и балсамов оцет), а гъбите и морковите са нарязани, ги добавям в гювеча....

Най-отдолу сипете малко олио или зехтин, част от гъбите, праза, моркова и чушката, ред от пържоли, отново гъби и пържоли, докато свършат....

Свинските пържоли се посоляват и наръсват с черен пипер, след което се изпържват в сгорещеното масло....

Върху пласта лук наредете пържолите и ги покрийте с останалия лук.
Поръсете с черен пипер и сол, залейте с бирата....

Печем пържоли с гъби, моркови и лук в гювеч на 200 °C за около час-два....

Телешките пържоли в гювеч са много вкусни.
Следвайте рецептите ни за още вкусни предложения за телешки пържоли и телешко в гювеч....

7
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
42
30
22
10
Дай твоята оценка: