Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пърленки по Габровски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пърленки по Габровски

Пърленки по Габровски

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно пърленки по габровски в Gotvach.bg.
Пърленки по габровскиПърленки по габровскиВсяка готова пърленка по габровски мажете с масло и поръсвайте с шарена сол или със зехтин, смесен с пасиран чесън....
Габровски пърленкиГабровски пърленки
3
Пърленките се пекат на скара, намазана с мазнина, като се обръщат. Още топли пърленките се намазват с масло и се поръсват с шарена сол....
Традиционни габровски пърленкиТрадиционни габровски пърленки
Хапнете си от традиционните габровски пърленки!...
Габровски пърленки на скараГабровски пърленки на скара
2
Получават се около 16 бр. много вкусни габровски пърленки на скара. Приятен апетит!...
Задушена мерлуза по габровскиЗадушена мерлуза по габровски
Рибата се почиства и се измива. Нарежда се в намазан с мазнина съд и се залива с вода. Добавят се нарязаните на парчета моркови, целината и магданозът...
Пърленки по родопскиПърленки по родопски
2
Разтворете маята в топла вода, в която сте добавили захарта и олиото. Брашното и солта се пресяват. В средата се прави кладенче в която се изсипва...
Шоколадов крем с бисквити по габровскиШоколадов крем с бисквити по габровски
Отгоре го украсете шоколадовия крем по габровски с набодени бадеми, поръсете с шоколадови пръчици и поднесете....
Препечена юфка с пиле по ГабровскиПрепечена юфка с пиле по Габровски
Рецептата за препечена юфка с пиле по Габровски е взаимствана от www.vas-gabrovo.net/en/31-рецепти/44-gabrovska-prepechena-yufka-s-pile...
Салата от печен кромид лук по габровскиСалата от печен кромид лук по габровски
1
Изпечете лука във фурна, без да го почиствате от люспите. Щом се охлади, премахнете обвивката и го нарежете на кубчета. Задушете ориза в зехтин...
Габровски омлетГабровски омлет
2
Добавете водата отстрани по продължение на ръба на белтъците. Приготвени по този начин, яйцата стават пухкави и сочни....
Габровски търникГабровски търник
Черният дроб и свинското месо се нарязват на дребно и се смесват. Ако месото не е тлъсто, се прибавя малко сланина, също нарязана на дребно. Добавят...
Габровски кейкГабровски кейк
8
Разбиваме яйцата със захарта. Прибавяме водата и олиото. Разбъркваме. Сипваме постепенно от брашното пресято заедно с бакпулвера и амонячната сода...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: