Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба на Скара

Риба на Скара

Разгледай всички 99 кулинарни идеи за риба на скара в Gotvach.bg.
Пъстърва на скара с маринатаПъстърва на скара с маринатаПъстървата на скара с марината е готова....
Толстолоб на скараТолстолоб на скара
Сервираме толстолоб на скара с подходяща гарнитура за риба....
Пъстърва на скара с интересна гарнитураПъстърва на скара с интересна гарнитура
1
Докато рибата се пече на скарата, се заемете с притурките....
Шаран на скара с богата маринатаШаран на скара с богата марината
2
Поднасяме печената риба със салата по желание и резенчета лимон. Шаранът на скара с богата марината е готов....
Печена скумрия на скара с лаймПечена скумрия на скара с лайм
1
Гарнирайте печената риба с лайм. Семпло и вкусно! Печената скумрия на скара с лайм е готова....
Скумрия на скара с пипер меланжСкумрия на скара с пипер меланж
1
Намазваме скарата с олио, загряваме я и слагаме скумрията да се пече, първо от външната страна - 10 минути, след това обръщаме и печем 10 минути и...
Скумрия на скара с пикантна маринатаСкумрия на скара с пикантна марината
Сложете така приготвената риба да се пече на скарата за 8-10 мин от всяка страна, като от време на време се маже с маринатата....
Сьомга на скара с печени зеленчуциСьомга на скара с печени зеленчуци
Пригответе и бутилка Траминер за тази сьомга на скара с печени зеленчуци. Наздраве!...
Сьомга на скара с екзотична салатаСьомга на скара с екзотична салата
Опечената сьомга се поднася топла, гарнирана с тази екзотична салата....
Печен на скара толстолобПечен на скара толстолоб
1
Така приготвената риба се сервира с картофена салата или друга гарнитура според сезона. Печеният на скара толстолоб е готов....
Шаран на скараШаран на скара
2
Поднасяме маринован шаран на скара, докато е още топла рибата....
Шаран на скараШаран на скара
2
Загрейте скара и намазнете реотаните. Отцеждайте леко котлетите шаран и го изпечете по около 5 минути от всяка страна....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: