Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сарми с Праз и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сарми с Праз и Кайма

Сарми с Праз и Кайма

Открий всички 12 авторски предложения за сарми с праз и кайма в Gotvach.bg.
Зелеви сарми с кайма и празЗелеви сарми с кайма и празЗелевите сарми с кайма и праз са готови....
Питка с кайма и празПитка с кайма и праз
Питката с кайма и праз е готова....
Бутербанички с кайма и празБутербанички с кайма и праз
Бутербаничките с кайма и праз са готови....
Баница с кайма и празБаница с кайма и праз
Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата....
Сарми с кайма и арпа фидеСарми с кайма и арпа фиде
После си запържвам лука и моркова, после каймата, добавям арпата и тя да се запържи малко....
Зелеви сарми с кайма в гювечЗелеви сарми с кайма в гювеч
4
Зелеви сарми с кайма в гювеч - вкусна класика! Поставете каймата в дълбока купа....
Зелеви сарми с кайма и оризЗелеви сарми с кайма и ориз
4
Поръсваме леко с олио и отгоре и запичаме зелевите сарми с кайма и ориз до приятен загар....
Лозови сарми с кайма и оризЛозови сарми с кайма и ориз
5
След това се прибавя каймата, която също се запържва....
Зелеви сарми с кайма и сланинаЗелеви сарми с кайма и сланина
В дълбок тиган запържете каймата и праза, който е нарязан на ситно. Сипете малко вода за да се раздроби каймата и прибавете ориза....
Зелеви сарми с кайма и беконЗелеви сарми с кайма и бекон
В тиган запържваме около 50 мл олио, добавяме наситнения лук и леко го запържваме, след което добавяме раздробената кайма, след запържването ѝ, добавяме...
Сарми с телешка кайма и сланинаСарми с телешка кайма и сланина
Сармите с телешка кайма и сланина могат да се запекат във фурната или да се сервират със сос според вкуса ви....
Сарми с телешка кайма в гювечСарми с телешка кайма в гювеч
Сармите с телешка кайма в гювеч са готови....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: