Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сарми с Праз и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с кайма и праз
Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата....
Сарми с кайма и арпа фиде
После си запържвам лука и моркова, после каймата, добавям арпата и тя да се запържи малко....
Зелеви сарми с кайма в гювечЗелеви сарми с кайма в гювеч - вкусна класика!
Поставете каймата в дълбока купа....
4
Зелеви сарми с кайма и оризПоръсваме леко с олио и отгоре и запичаме зелевите сарми с кайма и ориз до приятен загар....
4
Зелеви сарми с кайма и сланина
В дълбок тиган запържете каймата и праза, който е нарязан на ситно. Сипете малко вода за да се раздроби каймата и прибавете ориза....
Зелеви сарми с кайма и бекон
В тиган запържваме около 50 мл олио, добавяме наситнения лук и леко го запържваме, след което добавяме раздробената кайма, след запържването ѝ, добавяме...
Сарми с телешка кайма и сланина
Сармите с телешка кайма и сланина могат да се запекат във фурната или да се сервират със сос според вкуса ви....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: