Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сиропирани Тестени Рози
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сиропирани Тестени Рози

Сиропирани Тестени Рози

Открий всички 12 авторски предложения относно сиропирани тестени рози в Gotvach.bg.
Тестени охлювчетаТестени охлювчетаПрясното мляко се разбърква заедно с маята и захарта. Оставя се за 5 мин. да втаса. След това се разбъркват яйцата и се добавят към сместа. Следва...
Тестени ароматни облачетаТестени ароматни облачета
Тестените ароматни облачета са готови....
Сръбски тестени пръстчетаСръбски тестени пръстчета
Насладете се на вкусните тестени пръстчета!...
Тестени снежни човечетаТестени снежни човечета
Маята се разбърква в топлото прясно мляко със захарта и се оставя да шупне. Сипва се в брашното, добавяме яйцата, щипка сол, 2 с.л. меко масло и замесваме...
Пухкави тестени рулцаПухкави тестени рулца
Пухкавите тестени рулца са готови....
Грузински тестени гозинакиГрузински тестени гозинаки
Маслото се загрява до мехури и в него се пържат тестените ленти. Отцеждат се в гевгир. Смесват се меда и захарта и се кипват....
Пълнени тестени мидиПълнени тестени миди
С тази смес пълним тестените миди. Запичаме ги в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10 минути. Сервираме със доматения сос....
Картофено-тестени саралииКартофено-тестени саралии
След като втасат готовите тестени охлювчета ще заемат празното място между тях, тогава ги намажете с разбит жълтък и печете на 170градуса за 40-50...
Карнавални розиКарнавални рози
Яйцата и жълтъците се разбиват много добре. Добавят се прясното мляко (водата), солта и брашното. Замесва се средно твърдо тесто. Разточва...
Сладки РозиСладки Рози
Получават се страхотни сиропирани сладки. Сладките Рози са готови....
Ябълкови розиЯбълкови рози
Ябълките ги режем на половина, изчистваме ги и режем на тънки парченца. Поставяме водата в тенджера, като слагаме лимоновия сок от 1/2 лимон и захарта...
Сиропирани мидичкиСиропирани мидички
Поднасете сиропирани мидички, след като са престояли една нощ....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: