Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия Веяна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия Веяна

Скумрия Веяна

Разгледай всички 12 избрани предложения за скумрия веяна в Gotvach.bg.
Веяна скумрияВеяна скумрияМоже да използвате за веяна скумрия както прясна, така и предварително размразена риба. Да ви е сладко!...
Царевска веяна скумрияЦаревска веяна скумрия
Сервираме Царевската веяна скумрия на трахули, гарнирана с лимон, червен кромид лук или праз, обезкостена на салати с подправки - според вкуса ни....
Веяна скумрия с лук и лимонВеяна скумрия с лук и лимон
Почистете, обезкостете и филетирайтe рибата, като обелите и кожата. Нарежете филетата напречно, на много тънки парчета. Наредете филенцата в кръгла...
Веяна скумрия с пикантен доматен сосВеяна скумрия с пикантен доматен сос
За целта е необходимо да си набавим прясна или охладена скумрия....
Палачинки с пащърнак и веяна скумрияПалачинки с пащърнак и веяна скумрия
Зеленчуците се настъргват, леко се посоляват и оставят се да се отцедят. Разбива се яйцето, добавя се брашното, отцедените зеленчуци, бакпулвер. Размесва...
Крем супа от грах с веяна скумрияКрем супа от грах с веяна скумрия
Изчистете и филетирайте скумрията. Нарежете я на малки парчета....
Веяна ПъстърваВеяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Веяно свинско контрафилеВеяно свинско контрафиле
В купа си слагаме част от едрата сол, след това свинското контрафиле (може да го оставите цяло парче или да го нарачежете на по-малки. Посипваме...
Скумрия плакияСкумрия плакия
2
Скумрията плакия е готова....
Пълнена скумрияПълнена скумрия
1
Морковите, лукът и целината се почистват и нарязват на ситно. Запържват се в сгорещеното олио, след което се прибавят ситно нарязаните домати....
Скумрия закускаСкумрия закуска
5
Рибата се измива добре и се държи 20 часа в силна саламура. След това я слагаме на скара, за да се отцеди - за около 5-6 часа. Нарязваме на филии...
Пушена скумрияПушена скумрия
След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: