Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия Веяна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Веяна скумрияМоже да използвате за веяна скумрия както прясна, така и предварително размразена риба.
Да ви е сладко!...
Царевска веяна скумрия
Сервираме Царевската веяна скумрия на трахули, гарнирана с лимон, червен кромид лук или праз, обезкостена на салати с подправки - според вкуса ни....
Веяна скумрия с лук и лимон
Почистете, обезкостете и филетирайтe рибата, като обелите и кожата. Нарежете филетата напречно, на много тънки парчета.
Наредете филенцата в кръгла...
Веяна скумрия с пикантен доматен сос
За целта е необходимо да си набавим прясна или охладена скумрия....
Палачинки с пащърнак и веяна скумрия
Зеленчуците се настъргват, леко се посоляват и оставят се да се отцедят. Разбива се яйцето, добавя се брашното, отцедените зеленчуци, бакпулвер. Размесва...
Веяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...
Веяно свинско контрафиле
В купа си слагаме част от едрата сол, след това свинското контрафиле (може да го оставите цяло парче или да го нарачежете на по-малки.
Посипваме...
Печена скумрия
Скумрията се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява....
Скумрия РопотамоНарязваме краставичките и праза. Грахът и нарязаните предходни зеленчуци се смесват с доматения сос.
Добавяме и олиото, сместа от оцет и краставичната...
2
Панирана скумрияРибата се почиства от вътрешностите, опашката и главата (ако не е почистена вече), след това се изплаква хубаво и се подсушава с кухненска хартия....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: