Gotvach.bg»Избрани Колекции»Содена Питка с Яйце
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Содена Питка с Яйце

Содена Питка с Яйце

Открий всички 12 подбрани съвети относно содена питка с яйце в Gotvach.bg.
Содена питка с яйцеСодена питка с яйцеСлагам содената питка в студена фурна на 160 градуса за около 15-20 минути. Содената питка с яйце е готова....
Содена питка с яйца и сиренеСодена питка с яйца и сирене
Тази содена питка с яйца и сирене е перфиктна за закуска....
Содена питка с яйца и млякоСодена питка с яйца и мляко
2
Содената питка с яйца и мляко е готова....
Чудна Содена Питка с яйцеЧудна Содена Питка с яйце
После готовата содена питка се напръсква с малко вода и се увива в кърпа....
Красива Содена Питка с ЯйцеКрасива Содена Питка с Яйце
4
Правя кладенче и слагам кисело мляко с угасената в него сода за хляб, 1 яйце и белтъка на второто (жълтъкът е за намазване), оцета, олиото, солта...
Коледна содена питка с яйцаКоледна содена питка с яйца
Коледна содена питка с яйца поднесете на коледната маса, докато е още топла. Тя е идеална добавка към коледни сарми и свинско печено....
Содена питка от лимец без яйцаСодена питка от лимец без яйца
Содената питка от лимец без яйца е готова....
Содена питкаСодена питка
3
Печете содената питка в набрашнена и намаслена тава за 30 минути в умерена фурна на 180 градуса....
Пухкава содена питкаПухкава содена питка
Смесва се пресято брашно, сол, сода, бакпулвер. Прави се кладенче и сипваме киселото мляко, водата, олиото и яйцето....
Коледна содена питкаКоледна содена питка
1
Содата се угасява в оцета. В брашното се прави кладенче, слагаме сол, олио и постепенно добавяме 1 ч.ч. хладка вода. Замесва се меко тесто....
Прясна содена питкаПрясна содена питка
Напръскват се с вода и питка се оставя да се пече около 40 минути в загрята на 180 фурна....
Цветна содена питкаЦветна содена питка
В купа сипваме 2 ч.ч. брашно, правим кладенче, сипваме содата (содата и оцетът се смесват и след това се добавят в купата с брашното), солта и олиото...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 6
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: