Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа от Яребици
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Тези печени яребици а ла Ришельо са достойно за кардинал ястие!
Да ви е сладко!...

Така приготвени, яребиците се задушават на тих огън, покрити с капак. Като се позадушат и зачервят, налива се малко вода....

Нарежете сланината на малки парченца и шпиковайте вече изчистените яребици. Овкусете със сол и черен пипер....

Когато лукът стане розов, поставят се яребиците. Те се задушават от всички страни, докато се зачервят....

Желатинът се залива с 60 милилитра преварена охладена вода и се оставя да набъбне. След това се прецежда и се загрява на водна баня. Бульонът се загрява...

Филетата се начукват от двете страни, наръсват се леко със сол, черен пипер и настъргана кора от лимон и се оставят да отлежат 1-2 часа в олио....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
50
46
31
23
10
Дай твоята оценка: