Gotvach.bg»Избрани Колекции»Супа от Яребица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от Яребица

Супа от Яребица

Прегледай всички 12 авторски предложения относно супа от яребица в Gotvach.bg.
Задушена яребица с лозови листаЗадушена яребица с лозови листаИзмитите, отлежали и мариновани яребици се шпиковат с парчета сланина. Отвътре се поръсват със сол и черен пипер и се мажат с масло....
Печена яребица на жарПечена яребица на жар
Почистете много добре яребицата, подсушете я и е осолете. Нарежете сланината на тънки филийки и покрийте с тях корема гърдите на яребицата....
Яребици на фурнаЯребици на фурна
Изчистваме яребиците, измиваме ги и ги посоляваме. На дъното на дълбок съд слагаме нарязания на ситно лук, целината (нарязана на дребно), магданоза...
Яребици с гъбиЯребици с гъби
Посоляваме почистените яребици, поръсваме леко с брашно, поставяме в сгорещена мас, наливаме вода и печем до омекване....
Печени яребици а ла РишельоПечени яребици а ла Ришельо
Тези печени яребици а ла Ришельо са достойно за кардинал ястие! Да ви е сладко!...
Супа от яребициСупа от яребици
Добре почистеното месо от яребица се слага да се свари в достатъчно вода - 2-3 пръста над месото....
Желирана яребицаЖелирана яребица
Първо почистете и измийте яребицата....
Печена яребицаПечена яребица
Тя се излива в тавата и яребицата се доизпича заедно с нея. Опитва се на сол. Ястието се поднася топло....
Желирано месо от яребицаЖелирано месо от яребица
Яребицата се почиства, сварява се и се обезкостява. Месото се нарязва на парченца и се охлажда. Яйцата и морковът се сваряват....
Бяло месо от яребицаБяло месо от яребица
Филетата се начукват от двете страни, наръсват се леко със сол, черен пипер и настъргана кора от лимон и се оставят да отлежат 1-2 часа в олио....
Задушени яребициЗадушени яребици
Нарежете сланината на малки парченца и шпиковайте вече изчистените яребици. Овкусете със сол и черен пипер....
Каша от яребициКаша от яребици
При поднасяне поръсете кашата от яребици с нарязан копър....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: