Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушена Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушена Рибица

Сушена Рибица

Открий всички 23 авторски предложения относно сушена рибица в Gotvach.bg.
Домашно Филе Елена с кимионДомашно Филе Елена с кимионДомашното Филе Елена с кимион е много добро мезе!...
Сушена рибица с подправкиСушена рибица с подправки
16
Сушеницата трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата. Сушената рибица с подправки е много вкусна....
Филе Елена за дълга консумацияФиле Елена за дълга консумация
1
Страхотно домашно приготвено филе за винце през зимата. Вижте също как се съхранява филе Елена и какви подправки се слагат на филе Елена....
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински врат
3
Разтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа. След като пренощува месото в саламурата, го...
Филе ЕленаФиле Елена
11
След около 3 седмици вашето филе Елена е готово. Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
Яйца с филе Елена по рецепта на ЗвездевЯйца с филе Елена по рецепта на Звездев
Във всяка от формите, които са намазани, се слагат филийки от филе Елена на дъното и по стените, за да се оформи купичка....
Фалшиво филе ЕленаФалшиво филе Елена
1
Сега ще изчакам 10 дни и ще споделя резултата от фалшивото филе Елена....
Домашно филе ЕленаДомашно филе Елена
11
Домашното филе Елена е готово....
Разкошно Филе ЕленаРазкошно Филе Елена
Разкошното Филе Елена е готово....
Пълнени гъбки с филе ЕленаПълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите. Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Бързо и лесно Филе ЕленаБързо и лесно Филе Елена
2
Месото се измива и подсушава много добре, a ако парчето е много дебело, се реже през средата. Трябва ви кутия с капак. В нея се слага месото, обилно...
Свинско Елена на фурнаСвинско Елена на фурна
Нарязваме свинското на късчета и го запържваме леко в тиган. След като сме го запържили до порозовяване, го прехвърляме в тава и му добавяме брашното...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: