Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тесто за Хляб без мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Хляб без мая

Тесто за Хляб без мая

Открий всички 12 авторски предложения относно тесто за хляб без мая в Gotvach.bg.
Царевичен хляб без маяЦаревичен хляб без маяНакрая вече започваме да омесваме с ръка Трябва да се получи меко тесто. Понеже се получава ронливо тесто, при месенето го мажем с мазнина....
Лесен хляб без маяЛесен хляб без мая
2
За този лесен хляб без мая купа смесваме двата вида брашно. Добавя се сол, захар, сода за хляб и семена микс....
Хляб без мая на сачХляб без мая на сач
Това тесто си го разделяме на няколко части, след което с помощта на набрашнени ръце оформяме плоския хляб. Правим си няколко разреза....
Домашно приготвен хляб без маяДомашно приготвен хляб без мая
Когато по шишчето не остава тесто, можем да извадим хляба. Завиваме го с леко влажна кърпа и го оставяме да престои за малко....
Пухкаво тесто без маяПухкаво тесто без мая
2
От готовото тесто без мая се режат парченца и се приготвят пирожки, понички и т.н....
Лесен домашен хляб без мая и без втасванеЛесен домашен хляб без мая и без втасване
1
Замесете на набрашнен плот меко тесто....
Бъркано тесто за пица без маяБъркано тесто за пица без мая
Бърканото тесто за пица без мая е готово....
Пухено тесто без яйца и маяПухено тесто без яйца и мая
1
Пухено тесто без яйца и мая може да използвате, за да приготвите пици, хляб или закуски....
Ароматен хляб с мая без месенеАроматен хляб с мая без месене
Готовият хляб завийте в чиста кърпа. Да ви е сладко с този ароматен хляб с мая без месене....
Вкусна пица от тънко тесто без мая за гладниВкусна пица от тънко тесто без мая за гладни
Пица от тънко тесто е една фантазия! Да ви е вкусно и сито!...
Здравословен хляб без мая - чудото на естествената ферментацияЗдравословен хляб без мая - чудото на естествената ферментация
Печенето на хляб без мая се прави от безквасно тесто - без добавяне на мая....
Блини без маяБлини без мая
Блините без мая са готови....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: