Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тика Масала с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Тика масалата се сервира в широка чиния, като се поставя първо къри-оризът и върху него пилето с къри.
Пилето Тика Масала е готово....

Загрейте маслото, добавете пилешкото и го запържете за 3 минути. Нарежете на ситно лука, джинджифила, чесъна и лютата чушка.
Прибавете към пилето...

Сервирах, като в едната половина на чинията добавих от пилешкото ястие, а от другата гарнирах с ориза и поднесох вкусното пиле Тика Масала....

Нарежете пилешкото на парчета с големина 3.5 см. Накиснете предварително за 1 нощ 30 дървени шишчета в студена вода.
Пасирайте в кухненски робот...

Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени.
Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре, покрийте...

Уникален пикантен ориз с кралски печурки и гарам масала в индийски стил! Вкусен и ароматен!
Чудно Вкусно!...

Измиваме ориза около 5 пъти, докато водата се избистри. Накисваме го за 10 минути, докато се нарежат останалите продукти....

Вашата домашна Тандури Масала от вкусове е готова за бъдещо овкусяване на вълшебни ястия!
Чудно Вкусно!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: