Gotvach.bg»Избрани Колекции»Топинг за Сладолед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топинг за Сладолед

Топинг за Сладолед

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за топинг за сладолед в Gotvach.bg.
Вкусен млечен сладолед с къпинов топингВкусен млечен сладолед с къпинов топингЗа топинга къпините се минават през сокоизстисквачка, ако има нужда, и през марля....
Сладолед с домашен топинг от малиниСладолед с домашен топинг от малини
Приготвяме си топинг от пресни малини, като след като ги измием, ги смиламе с пасатор или блендер , заедно с малко захар....
Ванилов сладолед с топинг от ягодиВанилов сладолед с топинг от ягоди
Поднесете сладоледа, покрит със сиропа, и се насладете на този истински вкус - ванилов сладолед с топинг от ягоди!...
Топинг за сладоледТопинг за сладолед
Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....
Шоколадов топинг за сладоледШоколадов топинг за сладолед
Готовия шоколадов топинг го поднасяме към млечен сладолед....
Портокалов топингПортокалов топинг
Може да използвате този портокалов топинг както за сладкиши, така и за ястия с пилешко, пуешко и патешко....
Как да приготвим перфектния топингКак да приготвим перфектния топинг
от нас сладолед или сладоледов десерт....
Студен ягодов топингСтуден ягодов топинг
Охладете топинга и ако искате можете да го пасирате, за да стане гладък или го оставете така. Сервирайте с палачинки, мелба или сладолед....
Топинг от ягодиТопинг от ягоди
Използвайте топинга от ягоди върху домашен сладолед или други десерти....
Топинг от ментаТопинг от мента
Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
Сладкиш с кокосов топингСладкиш с кокосов топинг
Върху тестото намазваме охладения кокосов топинг. Печем на 180 градуса за около 30 минути. Сладкишът с кокосов топинг е готов....
Мъфини с шоколад топингМъфини с шоколад топинг
Разбийте маслото, захарта, брашното, яйцата и ванилията. Намазнете 12 формички за мъфини и разпределете сместа. Изпечете мъфините в загрята на...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: