Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турски Кукуреч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турски Кукуреч

Турски Кукуреч

Открий всички 12 кулинарни идеи за турски кукуреч в Gotvach.bg.
Кукуреч на фурна – гръцко традиционно мезеКукуреч на фурна – гръцко традиционно мезеКукуречът на фурна – гръцко традиционно мезе е готово....
КукурециКукуреци
1
Кукуреците са готови....
Турски пирожкиТурски пирожки
В купа разбъркайте брашното, солта, захарта и бакпулвера. Прибавете разтопеното масло и водата и омесете меко и нелепнещо тесто. Покрийте го...
Турски СоленкиТурски Соленки
5
Всички продукти се разбъркват, като брашното се добавя постепенно и по-малко. Трябва да се получи меко тесто. От тестото се отделят топчета, които...
Турски СутляшТурски Сутляш
Ориза почистваме и измиваме, поставяме го в тенджерка, сипваме студена вода, щипка сол и варим до полуготовност. В купа си смесваме млякото, захарта...
Турски тулумбичкиТурски тулумбички
7
Кипнете вода и добавете маслото. При непрексънато бъркане добавете брашното и бъркайте, докато сместа се сгъсти и започне да се отлепя от съда....
Турски бухтичкиТурски бухтички
Разбийте яйцата на пяна. По ваша преценка изпозвайте миксер или ги разбъркайте на ръка с телена бъркалка. В отделна купичка смесете киселото мляко...
Турски сладоледТурски сладолед
В голяма купа смесваме захарта, салепа и ванилията - това са сухите съставки. На котлона поставяме млякото и го затопляме, като към него прибавяме...
Турски баклавичкиТурски баклавички
Счуквам орехите или ги смилам в блендера и добавям канелата. Корите си разгъвам и ги режа на две по ширината, получават се две квадратни половини...
Турски сладкишТурски сладкиш
1
Яйцата се разбиват със захарта в продължение 3 минути. Добавят се олиото, прясното мляко, какао, бакпулверът, ванилия, брашното. Всичко се разбива...
Турски пърленкиТурски пърленки
1
Пресейте брашното. Направете кладенче и добавете солта. Изсипете водата. Замесете меко тесто. Накъсайте тестото на топчета, с големина на орех....
Турски КъсърТурски Късър
Булгурът се накисва в топла вода, докато набъбне. Лукът се нарязва на ситно и се запържва в 2-3 с.л. масло до леко зачервяване. После към него...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: