Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия в Бидон Варена Марината
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Бърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон.
На хладно място издържа повече от месец....
3
Вкусна туршия в бидон
Наредете ги грижливо в бидона.
Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол....
Туршия за зимата в бидонЗапочнете да претакате туршията след ден 3 в продължение на около 10 дни или докато ви се стори готова....
1
Обикновена обща туршия в бидонПригответе си саламурата, тя е най-важният детайл в приготвянето на туршия....
10
Туршия от кисели дини в бидонОставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
1
Туршия от карфиол, камби и моркови с варена маринаМаринатата можем да си я приготвим от предния ден, за да е готова изстудена.
Напълваме бурканите със зеленчуците и отгоре наливаме марината....
4
Панаирджийска туршия
Панаирджийската туршия може да се съхранява до месец в хладилник.
Добър апетит!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: