Gotvach.bg»Избрани Колекции»Туршия в Бидон Варена Марината
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон.
На хладно място издържа повече от месец....
5
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Вкусна туршия в бидон
Виж също защо побелява туршията, кога се пресича туршията и колко сол се слага на туршия....
Варена царска туршияВ сезона на туршиите опитайте непременно и другите ни рецепти за царска туршия като тази царска туршия без варене или нашата гръцка туршия....
4
Туршия за зимата в бидонЗапочнете да претакате туршията след ден 3 в продължение на около 10 дни или докато ви се стори готова....
1
Обикновена обща туршия в бидонВ сезона на туршиите опитай непременно и другите ни туршии с карфиол, нашата царска туршия, тази универсална марината за туршия или научи защо побелява...
12
Туршия от кисели дини в бидонОставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
1
Туршия от карфиол, камби и моркови с варена маринаМаринатата можем да си я приготвим от предния ден, за да е готова изстудена.
Напълваме бурканите със зеленчуците и отгоре наливаме марината....
4
Здравословна туршия
Ако не се покрият с достатъчно количество от маринатата, зеленчуците не биха могли да издържат дълго и рискувате бързото им разваляне....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: