Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе от Бял Амур на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Филето от бял амур с лимоново-сметанов сос е много вкусно....

Извадете рибата от маринатата и я запечете на грил тиган или скара, за около 10 минути от всяка страна....

Нареждаме в голяма правоъгълна тава (аз използвам дълбоката от фурната) в средата амура и от двете страни картофите....

Изчистваме амура и го натриваме отвътре и отвън със сол и черен пипер.
Направете разрез на рибата и сложете чесъна, нарязан на ситно....

Аз гарнирах готовата картофена питка с пържени картофи, пържена риба Амур и резенчета лимон....

Пърженият амур с невероятно кьопоолу с ябълки е много вкусен!...

Поднесете топла с бяло изстудено вино!
Тилапия филе на тиган е едно страхотно ястие!...

Снемете пилешкото филе с бял сос от котлона и разбъркайте със скълцания копър....

Вади се и се пече на грил тиган, предварително намазан с мазнина, като всяко парче се обръща, за да се изпече добре от двете страни....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: