Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чомлек Кебап в Гювече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чомлек Кебап в Гювече

Чомлек Кебап в Гювече

Открий всички 12 подбрани съвети за чомлек кебап в гювече в Gotvach.bg.
Чомлек кебапЧомлек кебапМесото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист,...
Чомлек кебап с телешкоЧомлек кебап с телешко
3
Месото от бут - шол, ябълка или от плешка се нарязва на парченца по 25 - 30 гр. и се запържва в част от олиото. В същата мазнина след изваждането...
Винен кебап в чомлекВинен кебап в чомлек
Кебапа сервирате горещ, с варени картофи или ориз....
Телешки чомлек в гювечТелешки чомлек в гювеч
Добавяме и виното и около 200 мл вода и слагаме чомлека в умерена фурна. Телешкият чомлек в гювеч се готви до готовност....
Кебап в гювечеКебап в гювече
2
Готовите гювечета се поднасят с една сурова люта чушка и стръкове магданоз....
Гювече или гюведже?Гювече или гюведже?
Гювеч е думата, която е родител, следователно отговорът на въпроса гювече или гюведже трябва да се изписва, е гювече....
Млечен кебап–гювечМлечен кебап–гювеч
Месото се нарязва на хапки. Напръсква се с ракията. Прибавят се всички подправки. Разбърква се, захлупва се с капак и се оставя в хладилник. След...
Кебап с хек в гювечеКебап с хек в гювече
Рибата се връща в соса и всичко се разпределя в гювечета, залива се с разбитите в млякото яйца и се поръсва с настърган кашкавал....
Гювече с пилешкоГювече с пилешко
1
В гювече се слага намазнена хартия за готвене. Доматите се режат на кубчета и се слагат в гювечето....
Гювече в доматГювече в домат
Измитите домати срежете през средата напречно и ги издълбайте. Сложете ги в малка тавичка, подходяща за печене. Капнете на дъното на тавичката две...
Гювече в тестоГювече в тесто
Разделяме тестото на пет равни части и с всяка от тях облепяме вътрешните стени на гювечетата, които са предварително намазнени. На дъното слагаме...
Гювече с броколиГювече с броколи
Почистете броколите. Сварете ги в леко подсолена вода или на пара за няколко минути. Загрейте лука, нарязан на кръгове (за около минута) в незалепващ...

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: