Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шаран в Кора
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шаран в кораНамазняваме я и върху нея поставяме намазнения също шаран.
Кората се сгъва като и се придава форма на риба....
Печен шаран в кора
Намазва се с мазнина и върху нея се слага шаранът. Намазва се с мазнина и се загъва във формата на рибата....
Рибник в кора
Напълнете предварително почистения, измит и посолен шаран с плънката, зашийте го и разточете тестото, като го намажете с олио....
Курабийки с лимонова кораВ купа се разбиват яйцата със захарта на пухкав крем.
Добавя се разтопена мас, киселото мляко, в което предварително е разбита сода за хляб да...
2
Отвара от дъбова кора
В касерола сложете 1 супена лъжица сушена дъбова кора (от вътрешната част на кората) и залейте с 1 чаена чаша дестилирана вода и лимоновия сок....
Кекс с лимонова кораОтделете жълтъците от белтъците. Разбийте до побеляване жълтъците със захарта и добавете при непрекъснато бъркане млякото, пресятото с бакпулвера...
4
Агнешко бутче в кора
Чесънът се нарязва на малки пръчици. Месото се набожда с остър нож и в получените дупчици се набожда чесънът. Поръсва се със сол и пипер, слага се...
Сладкиш с лимонова кора
Разбиват се яйцата със захарта, добавя се прясното мляко, ванилия, разтопено масло и настъргана кора от лимон.
Разбърква се добре и на части се...
Мъфини с портокалова кора
Захарта се разбива с яйцето, после се добавят киселото мляко и останалите продукти.
Пече се на 180 градуса за 25 минути.
На вид не са много...
Памук-хлебче без кора
Разтворете маята с щипка захар във леко затоплената вода. Разбъркайте и оставете да шупне.
Пресейте брашното към активираната мая и замесете меко...
Пиле в хлебна кора
Смесете брашното, разтворената мая, захарта, зехтина, солта и водата и замесете меко тесто. Намажете го обилно със зехтин, покрийте с кърпа и оставете...
Бобена салата в кора
От бутер тестото изрязвате квадрати 10 х 10 см .
Обръщате купички за карамел с дъното нагоре и го облепвате с алуминиево фолио.
Върху него...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
52
44
34
20
10
Дай твоята оценка: