Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шилешко с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото се реше на тънки кубчета и престоява в маринатата минимум 30 минути, най-добре цяло денонощие.
Заедно с месото се мариноват и пиперките...

Нарежете месото на средно големи парчета и го сложете в тенджера.
Прибавете нарязаните спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен, мазнина, червения...

Измиваме месото, нарязваме го на порции (или на кубчета) и то заливаме с 3 ч.ч. топла вода. Добавяме ситно нарязания лук, кипваме и варим на умерен...

Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън.
Настържете морковите и ги задушете в маслото и 2-3 с.л...

Гювечът с шилешко се слага в студена фурна и постепенно се загрява до 200 градуса. Запича се около 20 минути....

Шилешкото месо се сварява в подсолена вода /1.5-2 л/ с малко зехтин. В началото се образува пяна, която трябва да се премахне....

Нарежете месото на едри парчета и го мариновайте с смес от бира, сол и черен пипер. Отцедете добре, подредете в предварително намазнена тава, покрийте...

Нарежете шилешкото на средни кубчета и го задушете в малко мазнина и вода. В отделената мазнина задушете до омекване накълцания кромид....

Нарязваме шилешкото месо на парчета и го варим на слаб огън (като задължително го отпенваме, докато се вари или след като се свари, го прецедете)....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: