Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шилешко Печено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Добавят се ситно нарязаният лук и маслото и се пече 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата....

Ако печенето във фурна, то шишчетата се редят върху скара, която е върху тава, а в тавата има вода. Температурата е 200-220 градуса....

Измиваме месото, нарязваме го на порции (или на кубчета) и то заливаме с 3 ч.ч. топла вода. Добавяме ситно нарязания лук, кипваме и варим на умерен...

Нарежете месото на средно големи парчета и го сложете в тенджера.
Прибавете нарязаните спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен, мазнина, червения...

Шилешкото месо се сварява в подсолена вода /1.5-2 л/ с малко зехтин. В началото се образува пяна, която трябва да се премахне....

Ястието се пече до готовност на зеленчуците и получаване на златиста коричка на месото....

Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън.
Настържете морковите и ги задушете в маслото и 2-3 с.л...

Отгоре сложете месото с всичко от съда му и сложете шилешкото с прясно зеле да се пече в умерена фурна. 10-15 минути преди да извадите тавата от фурната...

Нарязваме шилешкото месо на парчета и го варим на слаб огън (като задължително го отпенваме, докато се вари или след като се свари, го прецедете)....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
54
43
33
20
10
Дай твоята оценка: