Създадоха бира за мазане като масло
They've Created a Spreadable Beer
gotvach.bg»Статии»Любопитно»Създадоха бира за мазане като масло

Създадоха бира за мазане като масло

Бира

Благодарение на двама италианци любителите на бирата ще могат да ѝ се наслаждават, като я консумират не само в течен вариант, но и като я намазват на филия. Изобретателите твърдят, че в новото пиво, освен всички добре познати и задължителни продукти за една бира, има и желатин – тази съставка е около 40 на сто от цялата субстанция.

Всъщност идеята бирата да бъде преобразена от течна в твърда субстанция не е нова. Много мераклии са се опитвали да направят подобна промяна, но това е първият път, когато трансформацията е наистина успешна.

Единият от създателите на твърдата бира смята, че той и неговият приятел са успели най-накрая да открият вярната формула и идеята ще се хареса от потребителите. Италианецът споделя тази информация пред списание Италия.

В друго проучване пък се твърди, че господата, които са любители на пивото, са по-плодовити от останалите мъже. Една халба дневно удвоява възможността мъжът да стане баща, се пише в новото изследване, цитирано от Дейли мейл. Резултатите показват още, че бирата далеч не е достатъчна – за да създадат поколение, мъжете трябва да намалят кофеиновите напитки.

Към една хубава студена бира винаги идва асоциацията – жарко слънце, плаж и, разбира се, удобен шезлонг. Благодарение на финландски дизайнер шезлонг от ново поколение може да ви помогне да „намирате“ слънчевите лъчи много по-лесно от преди. Една от най-важните екстри на Remmus е бутон, който ви помага да извикате келнер. Той пък, от своя страна, ще се появи със студена бира на подноса.

Изобретателят твърди, че шезлонгът има и вградени колони, устойчив е на вода и има блутуут връзка. В новия вид шезлонг има вградени пръскачки за охлаждане, в случай че в някакъв момент пожелаете да се охладите.

Според някои мнения шезлонгът има само един недостатък – не умее да втрива лично слънцезащитните кремове в кожата на своя притежател. Всеки, който иска да има този нов шезлонг за следващата си лятна отпуска, ще трябва да заплати скромната сума от 45 хиляди долара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest