Gotvach.bg»Статии»Диети»Килата се топят пред очите ви с тази диета със сок от мандарини

Килата се топят пред очите ви с тази диета със сок от мандарини

2 от 2 Снимки

Десетдневна диета с мандарини


Десет дневната диета трябва да се спазва стриктно, но ако успеете да го направите, ви е гарантирано свалянето на 7 килограма.

За закуска трябва да се хапват две ябълки и да се пият 150 милилитра прясно изцеден сок от мандарини.

За обяд хапнете 2 яйца без сол и пийте 300 милилитра сок от мандарини.

За вечеря може да се ядат 150 грама варено пилешко бяло месо, 300 грама кисело зеле, чаша чай. Или за вечеря яжте 200 грама морска риба, задушени, варени зеленчуци и мандарини като десерт.

Преди да си легнете, изпийте 150 милилитра сок от мандарини.

Почти няма човек, който да не обича мандарини. Те са малки и сочни цитрусови плодове, носещи свежест и наслада по всяко време на годината. Множество проучвания категорично са доказали здравословните качества на мандарините. Освен че засилват имунната система, тези плодове унищожават раковите клетки, спират инфекциите и дори топят мазнините. Точно поради последното им качество ви представяме иновативна диета със сок от мандарини.

Известно е, че в една чаша прясно изцеден сок от плода се съдържат едва 35 килокалории, никакви мазнини, една единица белтъчини и 8 грама въглехидрати. Това е перфектният коктейл за отслабване, защото съдържащата се в него плодова киселина успешно потиска апетита.

Прясно изстисканите сокове от цитрусови плодове са богати на витамините С и Р, калий и фолиева киселина. Те повишават жизнения тонус, намаляват умората, укрепват кръвоносните съдове. Също така поради множеството си полезни съставки сокът от мандарини засилва метаболизма и снабдява организма с необходимите му витамини и минерали, докато сте подложили тялото си на хранителен режим.

Диетата със сок от мандарини има два варианта – тридневна и десетдневна. Тя е противопоказна за хора, които имат хранителни алергии към цитрусовите плодове, както и за такива със заболявания на стомашно-чревния тракт, бъбреците и черния дроб. Диетата изисква определена подготовка, преди да я започнете. Седмица преди началото ѝ, независимо кой вариант изберете, трябва да спрете да консумирате месо и хляб.

Двата варианта на диетата може да видите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
23.11.2016 23:41
Винаги съм се чудила на подобни диети, много ясно че ще свалиш килограми, при условие, че дефакто почти нищо не се консумира. Какво е това един варен жълтък, 100 г месо, един лист маруля с лъжичка сиренце, и куп подобни глупости, то по добре и без тях. Не е въпроса толкова в грамажите и количеството, а в това какво ядем. С разделно хранене, не смесването на дадени храни и спирането на газираните боклуци, с които се наливат много хора, ще може и 5 жълтъка да изядат и пак да отслабнат.
0
0