Gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Как да намалите калориите, които приемате

Как да намалите калориите, които приемате

Драга МишеваДрага Мишева
Чирак
242308
4 от 5 Снимки

4. Наблегнете на закуската


Плодове, зеленчуци и протеинови храни. Най-честата грешка е, че повечето хора не закусват. В един момент огладняват и прибягват до доста калорични храни. Променете това и може да спестите около 100 калории. Направете си лека закуска от плодове или зеленчуци. Метаболизмът се събужда със закуската и е важно това да стане по правилния начин. Калориите, които погълнете, през деня ще се стопят. В същото време това ще ви държи сити и ще избегнете преяждането на обяд;

Когато кантарът покаже някое друго кило отгоре, веднага настъпва паника. Започва се едно мислене за диети и как да отслабнете. Невинаги и не всяка диета може да доведе до сваляне на килограми. И тогава настъпва още по-голяма паника.

А знаете ли защо това е така?

Да, наистина спазвате диета, но не винаги тя е правилната. Всъщност килограмите могат да изчезнат и без много усилия, без да спазвате диета. Ако промените малките неща в ежедневието си, то можете да намалите калориите, които приемате, и да отслабнете без всякакви мъчения и усилия.

Длъжни сте да опитате в името на по-тънката си талия и по-доброто самочувствие. Спазвайки тези препоръки, тялото ви ще се чувства много по-добре отпреди. В същото време съветите ни не изискват никакви усилия. Просто променете малките неща в ежедневието си и ще постигнете невероятен успех.

Вижте петте начина как да постигнете това в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати