gotvach.bg»Статии»Диети»Гладуването зависи от зодията

Гладуването зависи от зодията

Нина НордНина Норд
Джедай
8252k
Гладуването зависи от зодията

Напоследък еднодневното гладуване става все по-популярно сред хората, които държат на външния си вид и искат да бъдат винаги с перфектна фигура и сияйна кожа. То е популярно и сред хората, които искат да са здрави.

За да получите максимум ефект от деня, в който не се храните, трябва да имате предвид и препоръките на водещи италиански астролози. Техните изчисления са, че гладуването трябва да е съобразено и със зодията.

Според тях хората, родени под знака на Овена и на Скорпиона, трябва да гладуват само и единствено във вторник. През останалите дни от седмицата, дори и да гладуват, няма да има особен ефект.

Телците и Везните трябва да изберат петък, за да се посветят на пълно гладуване. Останалите дни не са препоръчителни за тях. Срядата пък е подходяща за хората, родени под знака на Близнаци и на Дева.

Понеделниците са най-подходящи за хора, които са зодия Рак и искат да изкарат цял ден, в който да гладуват здравословно. Звездите са отредили за Лъва, като цар на зверовете, неделята, в която да гладува.

Гладуването зависи от зодията

Стрелците и Рибите трябва да гладуват в четвъртък, който е най-подходящ за тях. Съботата е денят, в който трябва да се лишат от храна по здравословни причини хората, родени под знака на Козирога и на Водолея.

Ако гладувате веднъж месечно, а не веднъж седмично, е добре да се ориентирате към ден, който е първият от новата луна или първият от пълната луна. Опитайте да гладувате при новолуние и при пълнолуние.

Така ще откриете кой лунен период е най-подходящ за вашия организъм. Астролозите са предвидили и универсален ден, в който могат да гладуват всички желаещи, независимо от зодията.

Това е единадесетият ден на лунния месец, като смятаме, че първият ден от лунният месец е денят, в който изгрява новата луна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest