Чайове и отвари за разстроен и болен стомах
Čajevi za probleme sa želucemЧаи и отвары от расстройства желудка
gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Чайове и отвари за разстроен и болен стомах

Чайове и отвари за разстроен и болен стомах

1 от 4 Снимки

1. Жълт кантарион


Тази билка може да се употребява, както когато имате язви в стомаха, така и при гастрит. Отвара или чай от тази билка спомага за успокояването на стомаха, когато му е зле, когато имате газове, гади ви се, имате колики, ако имате недобро храносмилане и диария. Препоръчваме да приемате чай от жълт кантарион на гладен стомах. Жълтият кантарион помага на стомаха и ако се смеси със зехтин и престоява поне 3 седмици на топло. Когато този период мине, сместа се прецежда. Препоръчваме да приемате по
1 супена лъжица винаги преди хранене.
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Спазмите и болките в стомаха не са приятни за никого. За тези болки е важно да се знае, че те стават по-чести и се усилват при смяната на сезоните. И в тази статия ще ви покажем какви билки можете да приемате при болен стомах.

Не е необходимо да дразните стомаха си още повече, когато приемате лекарства. Майката природа ни дава лек за всякакви болести. Ако имате подут корем, ако усещате тежест, ако усещате болка след всяко хранене - то тогава този текст ще ви бъде много полезен.

Напоследък се забелязва тенденция, че младите хора също страдат от болки в стомаха - не само възрастните. Но възрастните за разлика от младите използват изключително богатата ни на билки природа и правят много добре.

А ето и някои полезни билки за вашият стомах.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати