Какво обича да похапва зодия Телец

Хранене на Телец

Родените под знака на Телец са традиционалисти, които много трудно решават да опитат нещо ново. За тях е приятно да се наслаждават на познати вкусове.

Телецът е роден естет и за него е важен начинът, по който изглежда храната, както и начинът, по който е сервирана.

Зодия Телец

Често той предпочита сам да си приготвя храната, за да е убеден, че тя ще отговаря на естетическите му критерии.

Много често Телецът кара със седмици само на сандвичи, но те са истинско произведение на изкуството, в които той влага цялата си душа.

Скара

За един сандвич Телецът отделя много време – той съчетава много продукти в него и го възприема като завършена картина, която прелива от цветове.

Сред любимите храни на родения под знака на Телеца са печените меса, рибата не му е толкова любима.

Лазаня

Той е голям почитател на барбекю и в свободното си време обича да събира приятели около скарата.

За Телеца храненето е най-приятно, когато е с приятели и хора, които обича. Когато е сам, Телецът гледа да претупа набързо този процес, за да има достатъчно време за други занимания.

Телецът е любител на мезетата и на малките хапки. Когато готви, Телецът е истински виртуоз – той променя рецептата така, че тя изненадва с нов вкус и аромати.

Лазаня, паста, спагети – това са все любими вкусотии на родените под знака на Телеца. Той обича да съчетава различни сосове за италианските специалитети.

Оризът не е храна, с която можете да изкушите един Телец. Той не е голям почитател на мюслите, но с удоволствие хапва зърнени закуски с прясно мляко, дори когато отминат детските години.

Телецът обича пилешко, свинско и телешко месо, много е трудно да го изкушите с друг вид мръвки – агнешкото, заешкото и пуешкото изобщо не са му по вкуса.

Различните видове субпродукти са харесвани от Телеца - той е почитател на дробчетата, сърчицата и с голям апетит хапва език и мозък пане.

Телецът рядко закусва, но затова пък на вечеря компенсира глада, на който се подлага през деня - тогава има чувството, че може да изяде всичко.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мартина Тракова
Все известно е,че телците са най-големите чревоугодници! :D
3
1
Ирина Андреева Jolie
Всичко написано тук за моята зодия е абсолютно вярно,всеки един ред.Все едно аз съм го писала за себе си :) Благодаря за статията!
4
2
Габриела
Габриела
02.06.2013 20:03
Не съм съгласна! Единственото месо, което ям е пилешко и риба! Ненавиждам останалите, както и език и мозък! Телците обожават всякакви салати, както и вредни храни като чипс и царевични пръчици. Не обичам да ям с други хора, освен със семейството ми. Зодия телец съм и съм жена. Съпругът ми също е зодия телец. Повечето ми приятелки са телци.
6
2