Изработиха сладкиш-макет на Белия дом

Сладкиш Белия Дом

Готвачите, които работят в Белия дом, отново надминаха себе си. Кулинарните вълшебници успяха да изработят сладкиш, който представлява точен макет на прословутата сграда.

Изработването на сладкиша е било изцяло документирано, след което пресслужбата на президента Барак Обама е разпространила видеото.

Разбира се, видеото е доста ускорено, защото само в две минути са показани изработването на сложния сладкиш, което е отнело на създателите си няколко седмици упорит труд и прецизност.

Този кулинарен шедьовър тежи повече от 130 килограма. Макетът на сградата е поставен върху камина, която е изработена от 1200 джинджифилови бисквитки.

Шоколад

Въображението на кулинарите се е развихрило. Изработени са копия на дръвчетата около сградата на президентството. Не е забравен и домашният любимец на Мишел и Барак Обама.

Сръчните сладкари са изработили от шоколад дори президентската куче Бо и са го поставили на любимото му място край камината.

Тази година компания му прави и новия любимец на семейството на Барак Обама – кучето Съли.

Гигантският макет на Белия дом в момента е изложен в трапезарията на президенството.

Изработването на сложни сладкиши и торти е стара традиция в Белия дом. За миналогодишните коледни празници готвачите от Белия дом бяха изработили реалистичен шоколадов макет на домашния любимец на Барак Обама.

Шоколадовото куче беше изложено в една от стаите на президентството в продължение на няколко седмици.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати