Хамстер надви японец в турнир по ядене на сандвичи

Сандвич

Похапването на вкусни сандвичи е сред любимото занимание на мнозина. В чест на това удоволствие нерядко се организират и състезания. Човекът, който спечели наградата за най-бързо ядене на сандвичи и остана в Книгата на рекордите на Гинес заради героизма си, е Такеру Кобаяши.

Лакомият японец обаче явно си намери майстора, тъй като неговият рекорд от 110 хот-дога за 10 минути беше подобрен от хамстер, който е абсолютен шампион по яденето на хот-дог и хамбургери.

За света на хората Такеру несъмнено е номер едно. Японецът искал да види дали лакомията му може да надмине тази на гризач и затова организирал двубоя с миниатюрния хамстер.

Така двамата лакомници се изправили един пред друг, а Кабаяши бил сигурен, че ще победи съперника си. Бързата мишка обаче не оставила никакви шансове на японеца и след публичната загубата той лично поставил медала на малкия си противник.

хамстер

Изглежда яденето на сандвичи се приема много на сериозно в Япония. По този повод наскоро в страната на изгряващото слънце дори се организираха тренировки по правилно похапване на сандвичи.

Екип от японски учени дълго работи над задълбочено проучване, за да установи кой е най-подходящият начин да яденето на хамбургер, без от него да изпадат пържени картофки, месо, зеленчуци, сирене или яйце.

Сандвичи

Инструкторите в тренировките по правилно хапване съветват да придържаме сандвичите с палеца и малкия си пръст отдолу, а другите три да притискаме питката отгоре. Това откритие било направено от учените, занимаващи се сериозно с храненето със сандвичи, след куп проведени симулации и изчисления, както и с помощта на 3D сканирани хамбургери.

Експертите по консумация на хамбургери са убедени, че ако хората се вслушват в съветите им, много по-рядко ще цапат дрехите си преди важна среща и дори ще си създадат едно много по-добро мнение за храната, хапвана на крак.

Специалистите също така препоръчват на консуматорите преди похапване на големи бургери, да се правят лицева гимнастика, за да захапваме по-силно и по-умело след това сандвича, а и да не разтегнем мускулни влакна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати