L-карнитин - ключът към идеалната фигура

L-карнитин

Наднорменото тегло е проблем на все повече хора по цял свят. Заседналият начин на живот и бързото хранене са основните причини за това. Много хора искат да отслабнат, да натрупат мускулна маса, да подобрят своята фигура и самочувствие. И голяма част от тях успяха с най-популярната и често използвана надбавка за отслабване – L-карнитин.

Хиляди хора от цял свят споделят за ефекта на ценната съставка, която им е помогнала да стопят излишните мазнини и да подобрят спортните си постижения.

Освен като добавка за отслабване L-карнитинът е често използвана съставка и в енергийните напитки, тъй като ободрява, повишава силата и издръжливостта.

L-карнитинът участва в метаболизма на мазнините и ги превръща в енергия. Освен това има важна роля за намаляване на мускулната умора и подобряване на възстановяването след тренировка.

По принцип тялото само произвежда L-карнитин, но често неговото количество не е достатъчно поради различни причини. Другият вариант за набавяне е чрез храната, но не винаги е възможно да си осигурим достатъчно разнообразие, особено с вегетариантски режим на хранене, тъй като L-карнитин се съдържа в най-голямо количество в червеното месо. Ето защо се налага да го приемаме под формата на хранителна добавка.

Според направено изследване сред спортуващи хора, приемащи L-карнитин, те са подобрили не само теглото, но и здравето си. Основните установени ползи са:

- Стопяване на излишните мазнини;

- Увеличаване на енергията и издръжливостта по време на тренировка;

- Подобряване на паметта и концентрацията;

- Увеличаване на мъжката потентност;

- Намаляване на чувството на умора;

- Подобряване на сърдечносъдовата система.

Хиляди доволни хора споделят, че са намалили теглото си, чувстват се бодри и по-работоспособни, откакто са започнали да приемат L-карнитин. Освен това издържат на по-високи физически натоварвания и могат да тренират по-интензивно. Колкото е по-продължителен приемът на добавката, толкова по-добри са резултатите, категорични са специалистите.

Отслабване

Използвах L-карнитин в комбинация с леки тренировки и не само че намалих теглото си, но и стегнах тялото си и изглеждам по-добре от всякога.

Бях опитвала много диети и упражнения за отслабване, но истинският ефект, дойде когато включих L-карнитина.

Тази добавка е направо невероятна, успях да отслабна без никакъв спорт!

Това са най-честите отзиви от хора, приемащи L-карнитин, които са успели да победят излишните килограми и да подобрят здравето си благодарение на ценната добавка.

Какъв продукт с L-карнитин да изберем?

L- карнитин се предлага като самостоятелна хранителна добавка или като съставка в други продукти (т.нар. фет-бърнери). Обикновено във фет-бърнерите количеството L-карнитин е твърде малко, затова е по-добре да го използвате в самостоятелна форма и да го дозирате според личните си нужди.

L- карнитинът се предлага под формата на таблетки, капсули, на прах или течен.

Течната и прахообразната форма се усвояват най-бързо от организма, докато таблетките се по-удобни за консумация и са дозирани с точност.

L- карнитин на прах на SAN е продукт без допълнителни примеси. Най – голямото му предимство е бързото усвояване, големият брой дози в опаковка (80 дози), които са достатъчни за над два месеца употреба.

SAN L-carnitine на капсули съдържа 500 мг. L- карнитин в една капсула. Приема се лесно и е по-удобен вариант, тъй като не се налага да се разтваря.

Течният L- карнитин на SAN с приятен плодов вкус е подходящ за тези, който предпочитат да го приемат под формата на освежаваща напитка преди тренировка.

От днес читателите на Gotvach.bg могат да се възползват от 5% допълнителна отстъпка с ПРОМО КОД 5555 за всички продукти в сайта http://bg-fitness.com/, предлагащ над 5000 хранителни и билкови продукти!

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати