Как да намалите калориите, които приемате

1 от 5 Снимки

1. Спрете да ядете, преди да се заситите


Хранете се, но спрете, когато сте се наситили или малко преди това. Ние хората сме големи чревоугодници. Обичаме да си угаждаме и това винаги води до преяждане. Опитайте се да спрете този вреден навик и може да спестите около 100 калории. Когато се нахраните, просто кажете СТОП! Опитайте се да намерите нещо, с което да се разсеете от храна, като например да изпиете чаша вода. Постепенно ще свикнете да се храните по този начин и сами ще се убедите, колко добре се чувства тялото ви;
Практичен сушилник за мивка-21%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен сушилник за мивка
16.00 лв.
12.60 лв.
Виж ››

Когато кантарът покаже някое друго кило отгоре, веднага настъпва паника. Започва се едно мислене за диети и как да отслабнете. Невинаги и не всяка диета може да доведе до сваляне на килограми. И тогава настъпва още по-голяма паника.

А знаете ли защо това е така?

Да, наистина спазвате диета, но не винаги тя е правилната. Всъщност килограмите могат да изчезнат и без много усилия, без да спазвате диета. Ако промените малките неща в ежедневието си, то можете да намалите калориите, които приемате, и да отслабнете без всякакви мъчения и усилия.

Длъжни сте да опитате в името на по-тънката си талия и по-доброто самочувствие. Спазвайки тези препоръки, тялото ви ще се чувства много по-добре отпреди. В същото време съветите ни не изискват никакви усилия. Просто променете малките неща в ежедневието си и ще постигнете невероятен успех.

Вижте петте начина как да постигнете това в галерията горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти