Най-мощният убиец на рака е в тези две съставки

Лимони

Осем милиона души умират на година в света от коварната диагноза рак.

След редица изследвания, извършени от 1970 г. до сега от Института на Науките и Здравето в Италия сочат, че лимонът унищожава злокачествените клетки на 12 типа рак, включително на дебелото черво, гърдите, простатата, белия дроб и панкреаса.

Лимоновото дърво е ниско, но заема много пространство. Този плод има силен антиканцерогенен ефект върху нашия организъм, най-вече върху кисти и тумори. Лимонът притежава силен антимикробен ефект против бактериални и гъбични инфекции, срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високото кръвно налягане и е чудесен антидепресант, като намалява стреса и нервните разстройства.

А тайната съставка към него е готварската сода.

Сутрин на гладно веднъж на ден пийте лимонов сок с добавената в него 1 ч.л. сода бикарбонат без захар и подсладители, а вкусът е приятен като натурална лимонада.

Лимонът – този вълшебен плод на здравето, има способността да убива раковите клетки и е в хиляди пъти по мощен от химиотерапията.

Защо не знаем това ли? Защото има организации, които не искат да се тръби за чудните качества на този цитрус. Хора умират, докато внимателно се пази тази тайна, за да не бъдат поставени в риск печалбите на големите корпорации и производители на лекарства.

Лимон

Лимоновият сок в комбинация със сода бикарбонат, ще промени стойността на pH на тялото към алкална, каквато всъщност трябва да бъде, за да сте здрави.

Този вид лечение с екстракт от лимон и бикарбонат унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите.

Затова помогнете на някой приятел, който има нужда от лечение, като разпространите този материал и знание, че трябва да пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване на заболяването.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати