gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Шест храни, за които трябва да забравите

Шест храни, за които трябва да забравите

1 от 6 Снимки

Храни без глутен


Модерните в последно време безглутенови храни изобщо не са толкова здравословни, за колкото ги смятате. В тях има много сол, което е последвано логично и от много калории. Производителите се стремят всячески да подобрят вкуса, като добавят и много мазнини. А това определено не е в плюс за вашето здраве.

Всеки, който иска да се промени коренно, непременно трябва да започне от хранителните си навици. Максимата, че човек е това, което яде, е тотална истина.

Искате да сте здрави – започнете с нещо просто. Вместо още в самото начало да се хвърлите към тежки тренировки от сутрин до вечер, първо се научете кое е полезно за вас и кое – не. Има храни, които не само не ви позволяват да изглеждате добре, но и ви разболяват.

Правилата кои храни са полезни и кои не чак толкова, са много, и в повечето случаи ни объркват. За да не се чудите кое е правилното и кое – не, просто изключете следните храни завинаги от менюто си. Отказването от тези шест продукта ще ви преобрази. Разгледайте горната ни галерия и вижте кои са те.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати