Заменете тези 6 храни и калориите в менюто ви ще се понижат значително

1 от 6 Снимки

1. Сорбе вместо сметанов сладолед


Когато ви се похапва нещо освежаващо и сладко, опитайте да си направите домашно сорбе. Калориите в него са значително по-малко, а освен това не съдържа консерванти и химии.
Практичен сушилник за мивка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен сушилник за мивка
16.00 лв.
Виж ››

За да се отървем от излишните килограми и да се радваме на наистина трайни резултати, не е нужно просто да минем на драстична диета за определен период от време, да се движим по-активно и да приемаме големи количества вода.

Необходимо е да анализираме обичайния си начин на хранене и да елиминираме някои продукти от си менюто, заменяйки ги с техни по-нискокалорични храни. Само така отслабването ни няма да е временно явление.

Ако още не сте сигурни как може да се случи това, разгледайте нашата галерия. Там ще намерите продукти, които всеки от нас похапва в ежедневието си и много от тях се рекламират в търговските вериги като здравословни и диетични.

Въпреки това и те си имат заместители, които ще ви помогнат да се храните по-нискокалорично. Вижте ги и опитайте да ги въведете на трапезата си, за да се сдобиете с мечтаното тяло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати