gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Отслабване след 50: Хитри трикове!

Отслабване след 50: Хитри трикове!

1 от 9 Снимки

1. Не яжте на всеки два часа


Това води до съхранение на храната под формата на мазнини. Когато ядете на всеки 2 часа, нивата на инсулин остават високи и изгаряте захар вместо мазнини за гориво. Инсулинът веднага превръща захарта в мазнини.
Пластмасов въртящ се поднос за хладилник 25 см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пластмасов въртящ се поднос за хладилник 25 см
15.00 лв.
Виж ››

Всяка възраст е красива. Когато преминат 50-те обаче, повечето хора вече смятат, че няма как повече да бъдат във фирма. Ето защо занемаряват фигурата си.

След 50-те години всичко се променя. Повечето хора просто се отказват и спират с всички грижи за себе си. Дали е така обаче и можем ли да бъдем отново фини и атлетични, макар и на по-сериозна възраст – отговорът е Да.

Когато преминем определена възраст, тялото става устойчиво на промяна, особено когато става въпрос за загуба на тегло. Причината е нивото на рН в организма.

Без значение от възрастта, вие трябва да тренирате тялото си. Така се изгарят мазнините. Когато гладувате, губите въглехидрати, които са източник на гориво за тялото. Най-голямата грешка е, че много хора се фокусират върху калориите. Истината е, че всичко се отнася до качеството, а не до количеството.

Напълно възможно е да сме фини и красиви и 50-тата си годишнина. Ето кои са лесните трикове /виж галерията/ за това как да поддържате здравословно тегло и след тази възраст.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати