gotvach.bg»Статии»Диети»Новата гъбена диета на Холивуд

Новата гъбена диета на Холивуд

Гъби

Гъбената диета е станала истински хит в Холивуд, сред знаменитостите, а както знаете след като звездите са й обърнали такова внимание, така ще постъпят и още милиони жени по целия свят.

Този режим на хранене обещава премахване на тлъстинките навсякъде от тялото – ще смъкнете сантиметри и от талията, седалището, бедрата, дори горната част на ръцете. Най-хубавото е, че размерът на бюста ще си остане същия.

Диета с гъби

Режимът продължава две седмици. В Холивуд знаменитости като Кейти Пери и Кели Озбърн поддържат телата си с този режим на хранене. Дори Кели Озбърн драстично промени фигурата си като твърди, че причината е именно в гъбите.

Всъщност основното в този хранителен режим е да замените едно от ястията си през деня с гозба направена на основата на гъби – най-добре това да бъде вечерята.

Специалистите смятат, че е би било добре гъбите да се консумират сурови, защото по този начин ще можете да се снабдите с възможно най-много хранителни вещества, както и с възможно най-малко калории.

Гъбена Диета

Тъй като все пак сурови гъби не са най-вкусното нещо, пък и не сме сигурни как са третирани, можете да си приготвяте супи или каши, можете да ги добавяте и в салатата си.

Диетолозите са на мнение, че режимът е доста добър, тъй като гъбите са хранителни и намаляват необходимостта от поглъщането на калорични храни. Този зеленчук засища организма на човек и предотвратява преяждането.

Тази информация потвърждава и известната сред медиите диетоложката Джанет Джексън (която е и съименничка на сестрата на Майкъл Джексън). Не можем да не споменем, че гъбите също са и изключително богати на протеини.

Гъбите съдържат още витамини, желязо. Специалистите съветват да комбинирате гъбите с някакви по-леки и лесно смилаеми храни, защото те сами по себе си са достатъчно засищащи за организма. Хубаво е по време на хранителния режим да спрете консумацията на алкохол.

Според някои гъбите освен чудесна храна, могат да повлияят и на красотата ни – ако съдим по външността на Кели Озбърн или Кейти Пери, категорично можем да се доверим на тези думи. Диетата не се препоръчва на хора, които имат проблеми с бъбреците, стомаха, черния дроб или жлъчката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
гъбичко
гъбичко
11.04.2015 15:33
Изключително неграмотна статия! Гъбите не са зеленчук, както пише в статията!!! Някои видове гъби в сурово състояние могат да причинят отравяне!
0
0
силвия
силвия
11.05.2014 21:46
гъбите са тежка и трудносмилаема храна,но за сметка на това са богати на цинк и са ниско калорични и много вкусни
0
0
Darth Starkiller
Darth Starkiller
11.09.2013 02:05
Сега вземете и се отровете и с гъби.
0
0