Ефективно отслабване с метод EMS от Е-Фит

Е-фит

Вече и в България има възможност да се изпробва популярната в цяла Европа ЕMS (електромускулна стимулация) - технология за тренировки/процедури. Освен за фитнес, спорт и оформяне на тялото, методът има благоприятен ефект върху кръвообръщението и лимфната циркулация. EMS процедурите са подходящи за всички, които нямат достатъчно време.

Технологията осигурява електростимулация на мускулите, карайки ги да се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Успехът на този метод се крие в едновременнaтa стимулация на цялото тяло, при което се активизират 90% от мускулите. Това води до 36 000 мускулни съкращения по време само на една процедура.

Специалният метод за трениране EMS не само пести време, а и предлага ефективна и цялостна тренировка на тялото. В същото време има и положителни здравословни ефекти – терапевтични и превантивни.

На кого препоръчваме заниманията с E-fit?

E-fit

Искате ли да се запознаете с една нова, ефективна възможност за трениране, която се препоръчва на всеки, независимо от пол, възраст, физическа подготовка, и на всеки който: би искал да се движи, но няма свободно време – дори 1.5-2 часа за спортуване; иска да стегне и оформи тялото си; страда от наднормено тегло; майка, която иска да възвърне формата си след раждане; се бори с целулит; страда от болки в гърба в следствие от неправилна стойка; иска да стегне отпуснатите си мускули; е спортист и желае да повиши резултатите си; страда от ставни проблеми; травма пречи на движенията, изискващи натоварване; е обсебен от ежедневни проблеми и не му оставят сили за 1.5-2 часа тренировка.

Само това, от което имате нужда: разнообразни процедури с личен инструктор в рамките на 20-25 минути. По време на процедурата мускулите работят едновременно и се стимулират. Препоръчват се две процедури седмично, с което се осигурява възстановяването на тялото.

Спрямо индивидуалните нужди и подготовка могат да се приложат антицелулитни програми, програми за изгаряне на мазнините и оформяне на фигурата, програми за стягане на мускулите, оформяне на тялото, релаксиране на мускулите и бодибилдинг, фитнес тонизиране, възстановяване след бременност, успокояване на болката и рехабилитация. Тренировките винаги се провеждат индивидуално с помощта на личен инструктор.

Технологията EMS съществува от дълги години и е базирана на десетилетия изследвания и разработки. Импулсите се използват в различни области на терапията, козметиката и рехабилитацията.

Електростимулация се използва и в Русия за трениране на космонавти. Благодарение на тренировъчните програми, стимулиращи цялото тяло успяват да избегнат страничните ефекти от безтегловността. Професионални спортисти също започват да използват технологията EMS при подготовка за олимпийските игри.

EMS

През 90-те години немски инженери разработват нова генерация EMS оборудване, което се използва от широк кръг професионални спортисти, физиотерапевти и лични треньори. Разработването на научния метод и тестването му се осъществява с дълги изследвания и експерименти, които доказват ефективността на оборудването E-fit.

Тя се подкрепя и от медицинските и спортни резултати, а технологията е призната като терапия от Американската федерална агенция по храните и лекарствата.

Фирма Е-Фит България ЕООД откри първото студио за електромускулна стимулация. Уредите на Е-Фит се използват и от Иван Перуйо, личен треньор в Реал Мадрид, за индивидуалните тренировъчни програми на играчите в собственото му студио (www.ivanperujo.es). Студиото се намира на ул. Хенрик Ибсен 15 (бивша ул. Сребърна) до мол Парадайс.

В салона като лични инструктори работят и европейската шампионка на висок скок Венелина Венева, както и републиканската шампионка на 800 метра Теодора Коларова.

Освен това желаещите да изпробват този метод тренировка биха могли да посетят и уелнес центъра на Парк Хотел Витоша, където също разполагат с уреда.

Повече може да прочетете в уебсайта ни или Фейсбук страницата ни.

www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgaria

Рейтинг

5 6
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати